Om oss

Året er 2010 og Lena med låta «Satellite» sikrar Tyskland 1. plass i Grand Prix. Dette året opnar bybanen i Bergen – den 10 kilometer lange strekninga har kosta 2,2 milliardar kroner. Same år bryt forhandlingane innanfor reinhald saman og i Hordaland og Sogn & Fjordane legg 980 personar ned arbeidet og streiken er eit faktum.

På ei meiningsmåling dette året er Høgre Norges største parti med ein oppslutnad på 27,1 prosent. Rekordprisar på straum pregar også dette året, verst er det for dei som som bur i Trøndelag som oppnår ein pris på 12. kroner pr. kilowattime.

Same år vert Reint AS registrert i Brønnøysundsregistera. I dag har Reint AS ein stor kundemasse og fem tilsette. Me utfører alle typar reinhald og vaskeritenester. Vi dekker kommunane: Aurland, Luster, Lærdal, Sogndal, Vik og Årdal.

Frå 2014 vart også nabokommunar i Hordaland og Buskerud dekkja.

Sjå D&B firmafakta i PDF

Visjon

Reint AS skal være det føretrekte reinhaldsfirmaet på dei tenestene vi tilbyr. Vi skal være engasjerte og skapande i lokalmiljøet. Vi skal være best på kvalitet og service, og vi skal strekke oss langt for å oppnå våre dine ynskjer.

Reint AS skal ha fornøyde kundar, tilsette og aksjonærar.

Kontaktinformasjon

Kontaktskjema

    Uforpliktande reinhaldsprat

    Enten du er privatperson, privat eller offentlig næring er du alltid velkommen til oss for ein uforpliktande «reinhaldsprat».

    Kontakt oss